BILA JE VATRENA - Stanislav do detalja opisao kako je izgledao njegov i Mionin odnos, Ša zaprepašćen onim što čuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 11:29

BILA JE VATRENA - Stanislav do detalja opisao kako je izgledao njegov i Mionin odnos, Ša zaprepašćen onim što čuje

Oboje su vezu opisivali kao skladnu od samog početka.
Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović goruća su tem proteklih dana i nedelja u "Eliti". Od ulaska Stanislava Krofaka situacija se dodatno zakomplikovala, a nema sumnje da je njegov dolazak načisto poremetio repera i njegovu sigurnost u ljubav sa Jovanovićevom.
Naime, njih dvoje se sve češće svađaju, a jedan od glavnih razloga njihovih rasprava jeste upravo Krofak koji se ne libi da kaže sve ono što misli i oseća prema bivšoj partnerki. Ipak, Ša i dalje smatra kako je on doša s ciljem da se pomiri s Mionom.
U toku emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Stanislavu.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neizdrživo: Nenadovo ponašanje dovelo Mionu do tačke pucanja, sve zbog Stanislava "Ti si bolesnik"

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024

Dokle će izdržati ovako?..Veza Mione Jovanović i Nenada Aleksića podseća na sve, samo ne na vezu. Trzavice koje postoje od samog početka samo su se produbile nakon što je u "Elitu" nedavno ušao Stanislav Krofak Pantera, Mionin bivši partner...Aleksić kao da ne zna da se nosi sa svojom ljubomorom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.