Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE U LUDNICI, MAJKA JU JE TUKLA, UDARILA ŠAMAR KOLEGINICI I OSTALA BEZ POSLA! Ulazi u RIJALITI, a evo i ZBOG ČEGA

Ivana Živković Žizela rešila je da uđe u rijaliti nakon što je dobila otkaz i batine od majke, završila na psihijatriji i raskinula s dečkom. Kako izvor blizak rijaliti učesnice kaže, Žizela je po izlasku iz sedme sezone u rodnom selu preživela pakao, pa sada po svaku cenu želi da pobegne. “Mnogi su je zezali The post BILA JE U LUDNICI, MAJKA JU JE TUKLA, UDARILA ŠAMAR KOLEGINICI I OSTALA BEZ POSLA! Ulazi u RIJALITI, a evo i ZBOG ČEGA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PEVAČICA ULAZI U ZADRUGU DA ISPRIČA KAKO JE KOLEGA SILOVAO! Planira SUROVU OSVETU i to pred milionima ljudi!

Izvor: Scandal.rs, 01.Avg.2019

Srbija bruji o tome ko će biti učesnici sledeće sezone rijalitija, a neka imena već su procurila u javnost. Jedna od takmičarki biće i poznata pevačica koja je rešila da pred kamerama ispriča svoju tužnu životnu priču. Svima je poznat njen lik i delo, ali činjenicu da je silovana i to od...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.