BILA JE U GRČU! Đorđe David pokušao da ohrabri takmičarku u KRATKOM sakou, pa joj poručio OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 11:12

"BILA JE U GRČU!" Đorđe David pokušao da ohrabri takmičarku u KRATKOM sakou, pa joj poručio OVO

"To su ozbiljni pubertetski problemi."

U poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezde Granda" jedna od takmičarki koja je privukla pažnju bila je Jovana Milojević čiji je mentor Đorđe David.

Mlada takmičarka je izazvala lavinu komentara, kako zbog samog pevanja tako i zbog odevne kombinacije u kojoj se pojavila.

Ana Bekuta, koja je član žirija, primetila je da se da se 19-godišnja kandidatkinja ne oseća najprijatnije u kostimu koji je odabrala za scenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Ne znam da li se zbog tog sakoa ne osećaš baš najbolje... Opusti se - posavetovala ju je pevačica.

- Hoću, obećavam - poručila je nervozno Jovana, a potom se umešao njen mentor.

- Ja imam bukvalno ulogu oca sa devojčicama koje su u mom timu, a imaju 17, 18 ili 19 godina. To su ozbiljni pubertetski problemi, odnosno zakasneli pubertet - objasnio je Đorđe.

- Jovana je devojčica koja apsolutno nije svesna svog tela, izgleda i tako dalje, što scena zahteva. Ja ti se samo na jednom zahvaljujem: iako znaš da je to za tvoje pojmove prekratko, ti nijednog momenta nisi uradila ono što prezirem, a to je da nešto povučeš naniže... - dodao je David.

- Ali bila je u grču! - dodala je Bekuta.

- Ne, veruj mi, to je tvoja pobeda, u svakom smislu - zaključio je roker.

 Detaljnije pogledajte u videu (26:00).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.