BILA JE SAMO DEO NJEGOVE TAKTIKE? Dina izigrana od strane Bakija: VIDEO SAM DA SE ZALJUBILA U MENE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE SAMO DEO NJEGOVE TAKTIKE? Dina izigrana od strane Bakija: VIDEO SAM DA SE ZALJUBILA U MENE!

Još jedna igra?

Učesnici sedme sezone rijalitija Baki B3 i Dina Galorini i dalje su najaktuelniji par u vili "Parova".

Skandal koji se dogodio u nedelju podigao je celu vilu na noge, kada je Baki naprasno nakon razgovora sa suprugom Bojanom i saznanja da je Galorinijeva možda u drugom stanju, poželeo da izađe iz rijalitija.

Telefonske linije su usijane, a gledaoci najstrože osuđuju odnos densera sa atraktivnom brinetom, navodeći da je Dina isključivo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kriva za bračnu krizu koja je zadesila bračni par Đogani.

Dina i Baki su otišli u tajnu sobu kako bi još jednom detaljnije porazgovarili na temu njihovog daljeg odnosa.

Ono što će mnoge gledaoce sigurno iznenaditi, jeste da je Galorinijeva istakla kako je tek sada shvatila da je bila deo Bakijeve taktike, kao i da je izigrana.

- To su gluposti. Stvarno sam posle onih sedam dana provedenih napolju, ušao kako bih te zaštitio. Međutim i ja sam video ono što pričaju ljudi.Gledao sam naše klipove i potvrdio priče - rekao je Baki.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

POSLE SVAĐE, ŠOK NA CECINOJ SLAVI: Zapevala je Draganinu pesmu, evo i koju (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.