BILA JE SA NJIH 320! Viktorijina TETKA BESNA - Optužila je da BRUTALNO LAŽE Ona sama po sebi S*RE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 14:07

"BILA JE SA NJIH 320!" Viktorijina TETKA BESNA - Optužila je da BRUTALNO LAŽE "Ona sama po sebi S*RE!"

"To je Viktorija, ona balavi, nema pojma šta priča."

Ovih dana Viktorija Viki Mitrović podigla je veliku prašinu svojim izjavama u "Zadruzi".

U verbalnom okršaju sa Marijanom Zonjić, Viki je priznala da je bila intimna s njenim bivšim dečkom, pevačem Igorom Iksom, a posle je Marku Osmakčiću priznala da je "nije j*bao samo ko je žurio na voz".

Ova izjave iznenadile su njenu tetku, koja je šokirana.

- To je Viktorija, ona balavi, nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojma šta priča. Pogubila se u rijalitiju. Ja ne znam šta se sa njom dešava, nije mi jasno, ona to radi da bi isprovocirala ostale u kući ili... Ona sama po sebi se*e - smatra Viktorijina tetka, koja je zamolila da joj se ime ne objavljuje.

Ona ne veruje u priču da su Viki i Igor Iks bili intimni.

- Ma gde je bila sa Igorom, ona je bila onda sa njih 320. To lupa da bi isprovocirala Marijanu, ona i ne zna ko je Igor. Ne može da bude sa njim kad nema pojma ko je čovek. Ja sam odrasla sa Viktorijom i po njenom izrazu lica znam kad laže, a kad priča istinu ili provocira nekoga što je ovoga puta slučaj - zaključuje ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.