BILA JE SA ANOM U KARANTINU I NIKADA NIJE UŠLA U ZADRUGU! Drugarica okrenula leđa Ćurčićki - progovorila o dogovoru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 22:26

BILA JE SA ANOM U KARANTINU I NIKADA NIJE UŠLA U ZADRUGU! Drugarica okrenula leđa Ćurčićki - progovorila o dogovoru

Anđela je izrešetala pitanjima!

Anđela Đuričić je nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem otšla u Crnu Goru kod roditelja. Anđela se posvetila poslu i pokrenula je emisiju na "Hype" televiziji.

Bivša zadrugarka je u emisiji "Tračarenje sa Anđelom" ugostila Jovanu Novakov Šmizlu. Anđela ranije nije imala dobro mišljenje o Šmizli zbog njenog iznošenja mišljenja o vezi sa Zvezdanom, ali su njih dve sada zaboravile na sve nesuglasice. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Anđela je na početku razgovora upitala Šmizlu da li je istina da je potpisala ugovor za "Zadrugu 6", ali da nikada nije ušla.

- Istina je. Potpisala sam ugovor i bila sam u karantinu sa Anom Ćurčić - priznala je Šmizla.

- Kada je Ana ušla u "Zadrugu" ti si bila neko ko je dobio dozvolu od nje da se oglašava. Ti si imala pravo, kao i njena kuma, kada kaže "Šmizla izbaci dokaze" da to uradiš - rekla je Anđela.

- Ne, nije imala sa mnom taj dogovor niti bih ikad išta izbacili ili rekla. Ne mešam se u privatne stvari. To što ste vas dvoje imali, iznosi sama. Pravdaj se sama, peri se i dokazuj - rekla je Jovana.

- Znači vi niste imali dogovor? - pitala je Anđela.

- Ja sam mogla da pričam o onome čemu sam prisustvovala, ako to nije bilo tajna ili nešto što se desilo u četiri zida. Pojedinci što su lagali, mazali i filovali tu priču, su na kraju i oni dobili preko njuške. Nisu dobili ni hvala ni doviđenja, nego su dobili napad, jer u tom momentu to nekome nije odgovaralo da čuje. U tom afektu kad si besan i kad si nemoćan, e onda se uhvatiš za slamku spasa i pričaš. To je dogovor i ja to ne volim, zato i nisam ušla - rekla je Šmizla.

- To je bitno što si ti sada iskreno rekla da nisi imala dogovor sa njom, kao što je postojao možda između nje i kume kada ona njoj kaže "pusti ovo, daj dokaze za ono" - zaključila je Anđela.

Podsećamo, Šmizla i Ana su bile dobre prijateljice pre nego što je Ćurčićeva ušla u rijaliti. Međutim, došlo je do nesuglasica među njima i ovo prijateljstvo je puklo. 

Emisiju možete pogledati u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.