BILA JE PRELEPA I TALENTOVANA Milena Dravić je oduzimala dah celoj Jugoslaviji, a u srcu je nosila tugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILA JE PRELEPA I TALENTOVANA Milena Dravić je oduzimala dah celoj Jugoslaviji, a u srcu je nosila tugu

Neponovljiva.

Velika glumica Milena Dravić preminula je danas u 79. godini u Beogradu.  Ostvarila je impozantnu karijeru, igrajući široku lepezu uloga na filmu, televiziji i u pozorištu, i teško je nabrojati sve njene uloge u kojima je briljirala. Proslavila se ulogama u filmovima "Prekobrojna", "Kozara" i "Jutro".

Milena je plenila svojom lepotom, a zahvaljujući i neospornom talentu koji je posedovala, režiseri su se otimali oko nje, a sa dvojicom je bila i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u braku.

Pre samo nekoliko dana: Milena je imala VELIKU RADOST U SVOM DOMU, danas je više nema

Brak sa režiserom Purišom Đorđevićem trajao je kratko, a zatim se Milena udala za režisera Vojislava Kokana Rakonjca. Nažalost, Rakonjac je prerano preminuo, 1969, pa je Milena ostala udovica u 29. godini.

Dve godine kasnije, upoznala je Dragana Nikolića i ostala sa njim do kraja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.