BIĆU UZ NJEGA KAD IZAĐE! PRVO OGLAŠAVANJE Kristijanovog NAJBOLJEG PRIJATELJA nakon javne PREVARE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 16:53

"BIĆU UZ NJEGA KAD IZAĐE!" PRVO OGLAŠAVANJE Kristijanovog NAJBOLJEG PRIJATELJA nakon javne PREVARE

Iskreno prokomentarisao javnu preljubu za naš portal, Srbija Danas.com.

Ljubavna afera Kristijana Golubovića i Kristine Spalević uzdrmala je javnost i postala glavna tema u "Zadruzi".

Golubović je priznao da je prevario suprugu, Ivanu Golubović, a mi smo kontaktirali njegovog najboljeg prijatelja Božidara Stanojevića, Božu Soprana, te je on za naš portal Srbija Danas.com otkrio da li podržava ovu vezu, kao i detalje o njegovoj supruzi Ivani.

- Molim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vas, mi smo najbolji prijatelji dugi niz godina, i njegove supruge, ne bih ja ništa komentarisao dok se ne vidim sa Kristijanom - počeo je Boža za Srbija Danas.com, pa dodao:

- Znate kako, to je njihova privatna stvar, ne bih se mešao, dok se ne čujem ili ne vidim sa njim. Morate da razumete da ću biti uz njega kada izađe, ali dok se on ne oglasi i ne donese svoju odluku, ne bih ništa pričao, ni za Ivanu ni za njegovu situaciju, dok ne čujem njega. - zaključio je Soprano za Srbija Danas.com.

Šta je još sve rekao Boža, za naš portal Srbija Danas.com, pogledajte ispod teksta:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.