BIĆU PRIMORANA DA ABORTIRAM! Naša pevačica raskinula veridbu, njeno obraćanje izazvalo POMETNJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 22:10

"BIĆU PRIMORANA DA ABORTIRAM!" Naša pevačica raskinula veridbu, njeno obraćanje izazvalo POMETNJU!

"To mi najteže i pada u ovoj situaciji!"

Naša pevačica Dunja Ilić u septembru je objavila da se verila, a juče je saopštila i da je veridbu raskinula. Iako pevačice nema već godinama unazad na muzičkoj sceni, ne prestaje da kod pojedinaca izaziva pažnju.

"Šefica podzemlja" sada se ponovo oglasila zbog brojnih insinuacija i komentara da se nalazi u blagoslovenom stanju.

Ona je u poslednjem storiju priznala da je donela odluku da će pobaciti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete u slučaju da se ispostavi da je trudna, te istakla da će to biti jako bolan i težak momenat za nju, ali da je primorana da tako nešto uradi.

- Ceo dan mi stižu poruke, a šta ako sam trudna? Ne osuđujem nikoga lično, ja sam mogla da se zakunem da nikada ne bih abortirala. No, samo u ovoj situaciji moram reći da ako se utvrdi da sam trudna, biću primorana da abortiram, što mi najteže i pada u ovoj situaciji - izjavila je Dunja.

Podsetimo, pevačica Dunja Ilić je rešila da stavi tačku na svoj ljubavni odnos, a glavni razlog za to navodi prošlost sada već bivšeg verenika i nedovršen odnos sa bivšom ženom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.