BIĆE TU GREBANJA! Ana raskrinkala vezu Zvezdana i Maje, pa oplela po Anđeli - Ponaša se jadno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 15:26

"BIĆE TU GREBANJA!" Ana raskrinkala vezu Zvezdana i Maje, pa oplela po Anđeli - Ponaša se jadno!

Otkrila šta misli o ovom ljubavnom trouglu!

Ana Ćurčić je došla u Rajski vrt kako bi sa Drvetom mudrosti razgovarala o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

- Drvo ja sam super. Sa Zvezdanom nemam odnos, meni taj odnos ni ne treba, ovako mi je super. Čujem ja da se priča po kući da ga volim, ali svako ima prava da misli šta želi - rekla je Ana, pa prokomentarisala novi trougao Maju, Anđelu i Zvezdana:

- Zvezdan je sa Majom, Anđela je ostavljena. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona je njega ugušila, on je mene ostavio zbog nje, onda ostavio nju, ona pretužna. Ona glumi da ima stav i dostojasntvo. Što se tiče Maje, to mi je bilo neočekivano od Zvezdana, ali videćemo šta će sve biti, siguno je da će biti haosa - rekala je Ana, pa dodala:

Maja će da drži kočnicu, ali mislim da će i tu da padne grebanje - dodala je Ana.

- Meni nije jasno što je Anđela ono uradila Zorici Marković, onakav stav i ono da govori i radi, a onda kao ponizno se izvinjava, tu nema ničega, niti smisla niti normlanost. Sve je kod nje iz afekta a sve je sutra izvini, a po meni, ako je to sve izgovoreno, a to svi znamo da misli, neka stane iza svojih reči, a ne kao da se izvinjava. Meni je njeno ponašanje jadno, ona je kao Zvezdan sebična, arogantna, nema empatije, sve ponižava, a najviše glumi - rekla je Ana o Anđeli.

- Da li misliš da ima osećanja kod Zvezdana prema Anđeli? - upitalo je Drvo.

- Ne bavim se time, ali ne znam, ne verujem - dodala je Ana.

Njemu je laknulo, nema prilepak, nema ko da ga guši. Iskreno da li će Maja i Zvezdan potrajati, zavisi od nje. Maja je ružno to uradila, opravdano je sve ono što se o njoj priča. Mi nismo drugarice, ali ona je i te kako svesna šta radi - rekala je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.