BIĆE TO ŽESTOK DUEL! Njih dvoje su NOMINOVANI za izbacivanje iz Zadruge! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 07:33

BIĆE TO ŽESTOK DUEL! Njih dvoje su NOMINOVANI za izbacivanje iz "Zadruge!" (VIDEO)

Ko ide kući?

Zadrugari su sinoć u emisiji "Nominacije" birali između Milice Kemez i Filipa Cara, potrčaka Rialde Karahasanović. Većinom glasova nominovali su Cara, koji se samo kratko obratio zadrugarima.

- Ja se izvinjavam na smetnjama - rekao je kratko Car.

- Hvala na lepim rečima, kao i na ružnim, svako od mene dobije šta izazove. Kada se pređe granica, kada smatram da nešto nisam zaslužila, tada budem jako loša. Sve se vidi, neću da komentarišem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puno, svi smo umorni, neću da davim i smaram, hvala - istakla je Kemezova.

Darko je potom otkrio ko je drugi nominovani takmičar, i to od strane publike. Podigao je dva takmičara koji su ove nedelje dobili najmanje glasova, a to su bili Kristina Spalević i Dragana Mitrović.

- Ja bih dala sve na svetu da izađem odavde, postala sam nostalgična poslednjih par dana. Poželela sam braću, svoj krevet, telefon... - rekla je Kristina.

- Jedva čekam da idem, to je to, neka me moji čekaju u studiju. I Tanja i svi, dođite svi da me čekate - dodala je Dragana, pa krenula da plače.

Pogledajte rezultate

Darko je odmah otkrio zadrugarima da je Dragana Mitrović druga nominovana takmičarka i da će se naći u duelu sa Filipom Carem, koji će se odigrati u nedelju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.