Saša Vidić pred smrt poslao jezivu poruku prijatelju u kojoj je naslutio sopstvenu smrt! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 11:25

Saša Vidić pred smrt poslao jezivu poruku prijatelju u kojoj je naslutio sopstvenu smrt! (FOTO)

Posle njega ostaje velika praznina...

Srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je juče u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa, gde je primljen u teškom stanju, a prema pisanjima medija, imao je početnu fazu sepse i bio je priključen na respirator.

Brojne javne ličnosti, oprostile su se od svog prijatelja, ne skrivajući tugu što nas je jedan takav talenat napustio, ali pored njih i brojni korisnici društvenih mreža su iskazali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje saosećanje u bolu sa njegovom porodicom i najmilijima. Među njima je bio i njegov prijatelj koji je podelio za javnošću njihovo poslednje dopisivanje.

- Sašu sam obožavao, njegov smisao za humor i ogorčenost na sve, kod drugih ne, ali njemu je to stajalo. Jednom smo putovali za Egipat i vrištali kao ludi po aerodromu, ogovarali smo putnike i to nas je beskrajno zabavljalo. Mnogo ćeš faliti - glasila je poruka njegovog prijatelja, koji je potom podelio i sadržinu njihovog zajedničkog dopisivanja.

Podsetimo, njegove komšije i poznanici su otkrili medijima da se nije osećao baš najbolje poslednjih nedelja, ali da ipak niko nije ni slutio da ishod može biti ovakav.

Njega su prethodno u besvesnom stanju u njegovom stanu pronašli članovi njegove porodice nakom čega je hitno hospitalizovan i priključen na respirator.

Saša je pre svoje smrti govorio kako je imao mali incident kada je pao u nesvest, ne sluteći da je to možda bio alarm kojim je njegovo telo pokušavalo da ga upozori.

Pozlilo mi je posle treninga. Pao sam u nesvest. Sve je sada u redu. Nisam dugo trenirao, pa je verovatno zbog toga. A i ne prija mi ova promena vremena. Ne pamtim kad mi se tako zavrtelo u glavi - rekao je tada Saša.

Lekari su mu savetovali odmor, ali je Saša odbio da leži u bolnici, a dan nakon toga primljen je u KBC Zemun nakon što mu je drugi put u toku dana pozlilo, kada se ustanovilo da ima problem sa srcem, zbog čega mu je stavljen holter.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.