BIĆE IZBAČEN NOĆAS! Procurili rezultati glasanja - evo ko se večeras pakuje i zauvek NAPUŠTA Zadrugu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2022, 21:39

BIĆE IZBAČEN NOĆAS! Procurili rezultati glasanja - evo ko se večeras pakuje i zauvek NAPUŠTA "Zadrugu"?!

Izgubio je podršku naroda!

Ovo nedelje nominovani zadrugari za izbacivanje su Filip Car i Bane Đokić.

Car se našao u duelu sa svojom bivšom devojkom, Dalilom Dragojević, a zadrugari su odlučili da njega pošalju u izolaciju, a da Dalilu sačuvaju u rijalitiju.

Najmanju podršku naroda ove nedelje je imao Bane Đokić, te je on nominovan od strane publike za izbacivanje.

Na portalu Srbija Danas, od kada su bile nominacije, gledaoci rijalitija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i čitaoci našeg portala mogli su da glasaju, te da izraze svoje mišljenje, koji zadrugar će večeras zauvek napustiti velelepno imanje u Šimanovcima.

Sudeći prema rezultatima ankete sa portala Srbija Danas, gledaoci žele da vide leđa Banetu. On je osvojio čak 69% glasova publike, a Car samo 31%.

Samim tim, gledaoci rijalitija i čitaoci našeg portala smatraju da večeras "Zadrugu" napušta Bane, a da li će tako biti ili ne, ostaje nam da saznamo večeras u noći izbacivanja.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.