Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 17:59

BEZOČNA LAŽ O UMRLOM OCU: Brat Divne DNK otkrio pravu istinu o njenoj grbi - Ne može da pravi decu...

Druga strana priče!

Divna Milanović, poznatija kao Divna DNK, otkrla je da je kao dete pretrpela nasilje u porodici i da je glavni krivac za deformitet koji ima njen otac.

Prema tvrdnjama takmičarka "Zadruge", njen otac ju je bacio na krevet kao dete i od tada ima grbu na leđima.

- Mene je otac bacio na krevet kad sam imala tri godine bacio na krevet, i od tada mi ovo raste na leđima. On nije hteo da se pokaje, krivac je za sve moj otac, on mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je napravio od života pakao. Zbog njega sam ovakva, a nije hteo da me leči - rekla je Divna.

- On treba da ima grižu savesti, trebao je da se pokaje, ali nije...

Divna DNK teško je podnela kada joj je preminuo otac, o čemu ju je produkcija odmah obavestila. Ovu vest primila je sa ogromnom tugom i bolom i danima je plakala.

Međutim, Milanovićeva je slagala da je očevo nasilje uzrok njenog deformiteta. Ekipa portala Srbija Danas.com razgovarala je sa Divninim polubratom, još tokom njenog takmičenja u prvoj sezoni "Zadruge". Prema Zlatkovoj tvrdnji ona je rođena sa grbom:

- Mislim da to može da se operiše. Pre nego što se udala za Marka, vodili smo je otac, moja maćeha i ja da to sredi, ali rekli su da je slaba... Njena mlađa sestra je operisana od toga. Sanirali su joj na vreme. Sada mora da nosi steznik... Divna je rođena sa tim, a i sestra...To je nedostatak nekog vitamina. Zašto braća, jedna sestra i ja nemamo taj problem? Otac je kriv! Ne može čovek sa šezdeset i nešto godina da pravi decu - zaključuje Zlatko za naš portal tada.

Inače, Milanovićeva ima dve rođene sestre i tri polubrata. Najmlađa sestra je isto kao i ona rođena sa deformitetom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.