BEZOBRAZLUK I BAHAĆENJE! Dušica Jakovljević OTKRILA DETALJE BEGA Dalile i Dejana Dragojevića iz ZADRUGE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BEZOBRAZLUK I BAHAĆENJE!" Dušica Jakovljević OTKRILA DETALJE BEGA Dalile i Dejana Dragojevića iz ZADRUGE!

Ovakvo ponašanje nema opravdanje!

Nakon sinoćnog bega Dalile i Dejana Dragojevića iz Zadruge, večeras je Dušica Jakovljević prokomentarisala čitavu situaciju zajedno sa svojim gostima. Gosti su joj bili Sara Reljić kao podrška svom bratu Filipu koji je u duelu i Janjušev kum.

 Dušica je prva prokomentarisala situaciju od sinoć.

- Ljudi, njih je obezbeđenje pratilo da ne bi lomili sve po Zadruzi. Ovo je bio čist bezobrazluk i bahaćenje - rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Jakovljevićeva, a onda se Sara Reljić nadovezala.

- Meni se dešavalo da mi se izlazi napolje, ali to nije razlog da napraviš takvu scenu i da lomiš sve oko sebe - rekla je Sara.

Janjušev kum takođe nije imao razumevanja za njihovo ponašanje.

- Oni nemaju pojma kako se ponašaju i šta rade, šta bi uradili da im neko javi da im gori kuća ili da im je dete bolesno, a oni su se zbog ovoga, zbog toga što je Miljana pokvasila plišanog medveda Dalilinog pukli - rekao je on.

BLAMČINA VEKA Kupio najveći i najskuplji šampanjac, a onda - KATASTROFA! Smejao mu se ceo klub (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠTA BI BILO DA IM GORI KUĆA ILI DA IM JE DETE BOLESNO! Dušica OTKRILA DETALJE BEKSTVA Dalile i Dejana

Izvor: Scandal.rs, 13.Jan.2020

Nakon sinoćnog bega Dalile i Dejana Dragojevića iz Zadruge, Dušica Jakovljević je prokomentarisala čitavu situaciju zajedno sa svojim gostima. Gosti su joj bili Sara Reljić kao podrška svom bratu Filipu koji je u duelu i Janjušev kum. Dušica je prva prokomentarisala situaciju od sinoć. –...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.