BEŽI BRE BUDALO! Ivan i Jelena u ŽESTOKOM OKRŠAJU, ona UŽASNUTA njegovim ponašanjem: Iživljava se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 11:09

"BEŽI BRE BUDALO!" Ivan i Jelena u ŽESTOKOM OKRŠAJU, ona UŽASNUTA njegovim ponašanjem: "Iživljava se!"

"Tako je, ja nju ne volim."

Milijana Bogdanović vodila je emisiju, pa je podigla Jelenu Ilić i pitala je zašto se sinoć iznervirala.

- Sinoć si se opet iznervirala. Šta Ivan to radi da ne možeš da se obuzdaš?

- Navikli smo već na taj bezobrazluk i to provociranje. Kad sam videla to zadovoljstvo na njegovom licu kad sam krenula ka izolaciji, to ne može da radi osoba koja te voli - rekla je Jelena.

- Tako je, ja nju ne volim. Ali evo ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njoj kažem vodolija kad prestane da voli samo se okrene i ode. Svako ko mi se bude tako obratio dok sedim ovde moraće da snosi posledice, a da me ne voliš to je očigledno odavno već - rekao je Marinković.

- Fuj, fuj - dobacila je ona.

- Beži bre budalo. Ako režiji odgovara čovek koji u toku emisije popije dve, tri litre vina i parovi se ustručavaju da dignu ruku, da bilo šta kaže. Iživljava se kako mu dođe, da uvredi nekog na mestu voditelja to nema prava. Može mene da uvredi ja sam u vezi sa njim - ispričala je Jelena.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.