BEŽE IZ ĐENOVIĆA OD SRAMOTE! Anđela potvrdila glasine o PRODAJI SVOJE KUĆE, evo ko će da JE KUPI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2023, 18:57

"BEŽE IZ ĐENOVIĆA OD SRAMOTE!" Anđela potvrdila glasine o PRODAJI SVOJE KUĆE, evo ko će da JE KUPI!

Diskvalifikovana zadrugrka otkrila pikantne detalje!

Diskvalifikovana zadrugarka, Anđela Đuričić, prvi put je javno progovorila o raskidu sa Zvezdanom Slavnićem.

Poznata ljubavnica  je ponovo otputovala u Crnu Goru, kako bi popričala sa roditeljima. Zbog toga, Anđela je donela odluku da stavi tačku na romansu sa Zvezdanom, a potom je istakla i da je odlučila da ostane sa roditeljima.

- Vidimo da se kuća u Đenovićima pravi, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se renovira. Pričalo je i da će se prodati. Šta se zapravo radi - upitao ju je voditelj.

- Izabrala sam svoju porodicu, svoj mir, svoju budućnost pre svega. Došla sam u neke radove, pa i ja tu nešto kao pomažem mojima. Kreće sezona polako. Pripremamo se za sezonu i sređujemo. Kuća se prodaje. Ali ona se prodaje i godinama unazad, ko god ima para, može da dođe da je kupi - rekla je Anđela.

- "Kamo sreće za nju, da se makne od psihopate. Nitko srećniji od njenih roditelja", "Zloban ne postaješ, zao se rodiš. Pleni negativnošću i to je činjenica. Nisam hejter", "Beže od sramote" - glasili su komentari ispod.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.