BEŽAO OD PAPARACA: Bogdan Srejović PRAVO IZ KOLA uleteo u vilu na Dedinju! A u rukama držao OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 22:18

BEŽAO OD PAPARACA: Bogdan Srejović PRAVO IZ KOLA uleteo u vilu na Dedinju! A u rukama držao OVO

Nije hteo da ga slikaju!

Folk diva Svetlana Ražnatović ove noći proslavlja 48. rođendan u svom domu na Dedinju.

Ceca je sve pripremila za dolazak gostiju, a tradicionalno ugostiće pola domaće estradne scene.

Mnoge poznate ličnosti došle su večeras da proslave 48. rođendan Ražnatovićeve, poput Saše Matića, Viki Miljković, Marijane Mateus, Damira Handanovića, a večeras će uveseljavati pesmom sve zvanice Vanja Mijatović.

Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je interesantno je detalj da je Bogdan Srejović, momak Ražnatovićeve došao pre nekog vremena i samo uleteo u vilu na Dedinju, krijući se od paparaca i novinara.

Ceca je naglasila da joj je u ponoć tačno ćerka Anastasija čestitala prva rođendan, dok za Bogdana nije htela da otkrije kako joj je čestitao ovaj specijalan dan.

Šta je sve Ražnatovićeva rekla za medije, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.