BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ljiljana Blagojević (67) pokazala lice i otkrila šta je podmlađuje - Melem za dušu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 11:45

BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ljiljana Blagojević (67) pokazala lice i otkrila šta je podmlađuje - Melem za dušu! (FOTO)

Kao vino...

Glumica Ljiljana Blagojević objavljuje brojne privatne, ali i poslovne trenutke na društvenoj mreži Instagram.

Dobitnica najprestižnijih glumačkih nagrada na ovim prostorima, koja je odigrala je preko 50 uloga u pozorištu, raduje se novom televizijskom projektu, a svoje oduševljenje, kao i fotografije podelila je sa svojim pratiocima.

- Dom. Divan scenario, divna ekipa, divne kolege! Melem za dušu! - istakla je naša glumica, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uz osmeh pozirala, a svi su primetili da na licu nema ni trunku šminke, a da uprkos tome izgleda savršeno.

Ljiljana je mnoštvo puta prolazila kroz brojne transformacije kako bi što bolje oživela junakinje koje tumači. Njene promene kretale su se od fatalnih zavodnica, brižnih majki, dama koje su menjale istoriju, pa čak i žena koje nose breme tame u sebi.

A post shared by Ljiljana Blagojevic (@ljiljana_blagojevic)

No ukoliko pogledamo fotografije Blagojevićeve s početka karijere i danas, dolazimo do zaključka da je ova šezdesetsedmogodišnja glumica kao vino.

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- Moja floskula je da se karijera pravi ne samo na odigranim već i na odbijenim ulogama. Ako vam kažem da sam više uloga odbila nego odigrala, onda ćete znati o čemu govorim. Zato nema filma, TV serije koju sam radila, a da se stidim. Stojim iza svake svoje uloge. A nije bilo lako istrajati u tome - istakla je Ljiljana Blagojević svojevremeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

(FOTO) PRAVO LICE LJILJANE BLAGOJEVIĆ: Glumica gazi sedmu deceniju, a sad pokazala kako izgleda BEZ TRUNKE ŠMINKE: "Godine joj ne mogu ništa"

Izvor: Blic, 04.Apr.2023

Glumica Ljiljana Blagojević (67) često je sređena i našminkana, a sada je objavila fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke i pokazala svoje pravo lice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.