BEZ S*KSA DVA MESECA: Janjuš objasnio Milici Kemez kako stoje stvari nakon FIJASKA sa Đukićem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ S*KSA DVA MESECA: Janjuš objasnio Milici Kemez kako stoje stvari nakon FIJASKA sa Đukićem! (VIDEO)

Hoće li izdržati?

Marko Janjušević Janjuš, nakon burne večeri koju je Milica Kemez imala tokom "Igre istine", rešio je da joj da par saveta, kao stariji i iskusniji zadrugar.

- Igrao bih se malo sa muškarcima, ali ne bih dao nijednom dva meseca, flertovao bih malo. Pošto oni misle da je ona laka, a ona nije laka, mora tako. Možete da se ljubite, to nije strašno. Šetate, pričate, upoznajete se, ti ga proveravaš - govorio je Janjuš.

Milica i Janjuš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ovom prilikom bili u društvu Darka Spejka, koji je Milici dao šal, shvativši da joj je hladno. Janjuš je na sebi svojstven način otkrivao Darku cake kako da bude intiman sa devojkom, što ih je nasmejalo, a onda se ponovo obratio Milici.

- Ali, molim te, nikom nemoj da daješ do Nove godine, pa kad bi pocrkali svi. Ozbiljan si ti igrač - prokomentarisao je Janjuš u svom stilu.

- Ko sad hoće da bude sa mnom, moraće da me čeka dok ne izađem - odgovorila je Milica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.