BEZ DLAKE NA JEZIKU! Marija Kulić LEČI LIČNE FRUSTRACIJE: Nije uspela da vaspita svoje dete...

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Marija Kulić LEČI LIČNE FRUSTRACIJE: "Nije uspela da vaspita svoje dete..."

Au, haos!

Danas su u "Zadruzi" organizovana suđenja zadrugara, koja se tiču sukoba unutar rijalitija.

Dragana Mitar je tužila Mariju Kulić jer joj kvari sreću sa Edisom Fetićem govoreći joj da joj on nikada neće oprostiti prevaru sa Vladimirom Tomovićem.

- Osoba koja nije uspela da vaspita svoje sopstveno dete ona pridikuje drugim ženama. Pikana je osoba koja želi da umanji u očima jer zarađuje na bolesti sopstvenog deteta. Mrzi sve oko sebe - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričao je Marko Đedović.

- Marija Kulić zamera Dragani stvari koje je uradila sa Tomovićem i smatra da joj Edo to neće oprostiti. Marija zamera moralne kodekse Edu i zanima je preko čega on sve može da pređe. Marija je ubeđena da Edo neće preći preko nekih stvari i to nju iritira. Marija nije jedina koja tako misli. Marija Kulić je u pravu jer je Dragana ovo uradila - rekao je Lepi Mića.

- Ja sam te stvari rešio sa Draganom. Marija ovde nikome ne želi dobro, sve želi da nas rasturi. Ona ima leči lične frustracije preko drugih. Nije rešila svoje dvorište, a gleda tuđe. Veličina ljudi je koliko stvari može da oprosti, a ne koliko stvari može da pobije. Čim sam ja sa Draganom, to znači da sam ja prešao preko toga - rekao je Edo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.