BEZ CENZURE! Isplivala golišava fotografija BIVŠE ZADRUGARKE, svi gledaju u OVAJ DETALJ

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 20:09

BEZ CENZURE! Isplivala golišava fotografija BIVŠE ZADRUGARKE, svi gledaju u OVAJ DETALJ

Uh, uh...

Učesnica ''Zadruge 2'' Ljuba Pantović, ponovo je objavila sliku na društvenim mrežama na kojoj su u prvom planu njene silikonske grudi i zategnuti stomak.

Najplaćenija srpkinja na "Onlyfans" platformi je ispred ogledala pozirala toples, te objasnila pratiocima da "svako jutro proverava da li je sve kako treba", aludirajući na svoju figuru i ishranu o kojoj vodi računa.

Ipak, mnogi su samo gledali u Ljubine gole grudi koje je pokrila rukom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u komentarima je dobila brojne komplimente.

A post shared by LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic)

Ljuba Pantović, baka troje unučića, nedavno je osula paljbu po pratiocima koji joj šalju eksplicitne fotke i to tako što je pripretila da će objaviti njihova imena:

- Od sada ću objavljivati profile i poruke debila sa sve njihovim idiotlucima i debilizmima koje pišu... Stoko raspala, bar skinite te žene, verenice, trudnice, bebe i decu sa svojih profila - napisala je nedavno Ljuba na storiju.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.