BEZ BRUSA U JUTARNJI PROGRAM! Jovana Jeremić stajlingom u stilu ŠKORPIJE razbudila naciju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 16:25

BEZ BRUSA U JUTARNJI PROGRAM! Jovana Jeremić stajlingom u stilu ŠKORPIJE razbudila naciju (FOTO)

Razbudila gledaoce!

Voditeljka Jovana Jeremić jutros se na Pink televiziji pojavila u zanosnoj kombinaciji.

Voditeljka je u ranim jutarnjim časovima kada počinje program, razbudila sve gledaoce stajlingom kojim je istakla grudi u prvi plan.

Jutarnji program, Jeremićeva je vodila u crnom prsluku sa dubokim dekolteom, a ispod njega nije nosila brushalter.

Ceo stajling upotpunila je dugačkom, crnom suknjom, a svoje izdanje uporedila je sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << škorpijom.

U pauzama od programa, Jovana je pozirala za Instagram, a kada je okačila fotografiju, komentari su odmah počeli da pristižu.

"Jutros si bila dobra, čak i staling", "Najbrutalnija do sada, naj, naj", "Tako s*ksi", pisali su ljudi, a zbog velikog dekoltea pojedini su pomislili da je pevačica ugradila silikone.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NAJDUBLJI DEKOLTE JUTARNJEG PROGRAMA IKAD: Jovana Jeremić nadmašila samu sebe, gledaoci se razbudili u sekundi!

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Jul.2023, 02:30

Voditeljka Jovana Jeremić baš ume da začini jutarnji program koji vodi, kako temama, tako i načinom obrade istih, ali i stajlinzima.. Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink) •...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.