BESTIDNICA! Ne prestaje da prosi Javnost urnisala Anđelu Đuričić - ponovo zaprepastila ponašanjem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 19:54

"BESTIDNICA! Ne prestaje da prosi" Javnost urnisala Anđelu Đuričić - ponovo zaprepastila ponašanjem!

Ovo joj i Zvezdan zabranio!

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić danas je priznala zadrugarki Aniti Stanojlović da žali što joj je Zvezdan Slavnić zabranio da drži balone pored kreveta.

Ona se nakon ovoga na indirektan način obratila "Bungiš timu" i zatražila da joj pošalju balone.

- Zvezdan mi je ukinuo balone, a svaka žena voli balone. Ne moram da ih držim kod kreveta, držaću ih u radionici - rekla je ona, pa dodala:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Juče kad sam videla balone, rastopila sam se. Onaj njihov sa medom i neka čokolada, prelepo - govorila je Anđela, a ispod ovog videa su se nizali komentari.

"Nije svesna šta je čeka kad izađe iz rijalitija", "Pomozite ovoj Helgi", "A mi mislili Luna loša", "Bolje da moliš za pamet nego balone", "Helga ne prestaje da prosi", "Bestidnica", bili su samo neki od komentara.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.