BESRAMNO UDARIO NA PINK KOJI GA JE STVORIO: Bilal izneo niz optužbi zbog sinoćnjeg skandala, pa i pretio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 14:13

BESRAMNO UDARIO NA PINK KOJI GA JE STVORIO: Bilal izneo niz optužbi zbog sinoćnjeg skandala, pa i pretio!

Sad je tek podgrejao razne spekulacije!

Sinoć se tokom emisije "Narod pita" odvila prava drama kada je na račun Maje Marinković upućen niz provokacija od strane Filip Cara, koji se u emisiju uključio putem SMS poruke i rekao da zadrugarka uznemirava kako njega, tako i njegovog druga konstantnim pozivima i porukama. Maja je na sve to ostala hladna, ali je ubrzo usledio poziv njenog dečka Bilala Brajlovića koji je insistirao da iz istih stopa napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisiju ili će u suprotnom biti prinuđen da sa njom raskine.

Sada se Brajlović oglasio putem svog Instagram profila i razjasnio sve nedoumice koje su se ticale ove teme i to u prilično podugačkom saopštenju.

- Sve što je izgovoreno na moj račun od strane voditelja, lažnih gledalaca što zovu, ovih i onih, apsolutna je laž! Iz emisije u emisiju me pokušavaju spustiti i poniziti, da je to toliko providno da ne treba ni da komentarišem - započeo je Brajlović, vidno besan.

- Ovo što sada predstavljaju da ja ljubomorišem i pravim scenu zbog nakakvog klipa je njihovo sr*anje i laž. Problem je nastao nakon što mi nisu dozvolili da se uključim u program i da napokon neko čuje neku pametnu - nastavio je da besni Bilal.

- Ni nakon toliko pljuvačine na mene i ponižavanja nisu bili dostojni da mi daju 2, 3 minute da se odbranim, ali pazite šta sam rekao. Odlučiću kada i gde ću izneti apsolutno sve, celu istinu pa vas onda 1.000 lažnih poziva neće oprati - napisao je Bilal Brajlović i ovim podgrejao spekulacije da možda dolazi i do transfera i njegovog prelaska u Hajpov rijaliti.

Detaljnije o Majinom napuštanju emisije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.