BESPOSLIČAR! Ivan Marinković BLOKIRAO Mariju Kulić - novi rat izbio je zbog ovoga, tu nema tolerancije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 10:25

BESPOSLIČAR! Ivan Marinković BLOKIRAO Mariju Kulić - novi rat izbio je zbog ovoga, tu nema tolerancije!

Kakav obrt!

Bivši zadrugar Ivan Marinković prisustvovao je petom rođendanu sina Željka, a ovom prilikom otkrio je detalje a proslave.

Ovo je bio prvi Željkov rođendan na kojem je prisustvovao njegov otac, a kako sam kaže, Ivan se oseća kao da je oduvek bio pored njega.

- Pravi dečji rođendan, mi odrasli smo tu bili manje bitni. Željko se igrao sa drugarima. Imam osećaj kao da sam svaki rođendan proveo sa njim. Meni je sve to postala rutina, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da smo se viđali svih ovih godina, a mislim da i on tako misli, zbog toga se osećam mnogo lakše. Jelena (Ivanova partnerka) nije bila tu, ona radi, nije besposličar kao ja - našalio se Marinković.

Marinković ističe da je u kontaktu sa porodicom Kulić zbog sina, ali i da se čuje češće sa Marijom nego sa Miljanom Kulić.

- Marija Kulić je tu povezna tačka, još odavno. Ne umanjujem Miljaninu ulogu u svemu tome, ali Miljana takođe stalno žuri, ide negde, pa sam stekao utisak da Marija više brine o Željku. Komuniciram sa obe, ali želim da napravim ravnotežu i dam do znanja da se ne moramo čuti 200 puta na dan. Juče su me zvali sto puta, pa sam iz zezanja blokirao Mariju, pa sam je naravno odblokirao. Kaže mi Bebica: "Zamisli kako je meni", on nosi dva telefona i stalno priča sa njima. Ne ljutim se na njih, samo ja nisam takav. Daj Bože da ostane ovako do kraja života - zaključio je Ivan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.