Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2019, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESNI NOVI RAT: Baka Prase potkačio Lunu, pa umešao i Kiju Kockar! Stavio na glavu KESU ZA ĐUBRE! (FOTO)

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je novi video klip u kome je komentarisao pesmu “U ljubavi luda” pobednice “Zadruge 2” Lune Đogani. Iako je Baka Prase bio oduševljen Luninim izgledom, ipak je imao nekoliko zamerki, te je izneo da mu se ne dopada nova boja njene kose, a u jednom trenutku je The post BESNI NOVI RAT: Baka Prase potkačio Lunu, pa umešao i Kiju Kockar! Stavio na glavu KESU ZA ĐUBRE! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILION EVRA U KEŠU ILI ANABELA? Gagi Đogani dobio ponudu u Zadruzi! Presekao, pa pametno izabrao! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2019, 00:30

Miljana Kulić požalila se Gagiju Đoganiju da ne oseća više emocije prema Lazaru Čoliću i da su joj se osećanja drastično smanjila nakon kiretaže. Gagi je pokušao da pomogne svojim prijateljima, delivši im adekvatne savete iz ličnog iskustva. Pričajući, došli su i na temu Anabelinog i...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.