BESNA! Bivša zadrugarka OPTUŽENA ZA KRAĐU: Za SD žestoko OSULA PALJBU! Pola kuće je u MOJOJ GARDEROBI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 17:18

BESNA! Bivša zadrugarka OPTUŽENA ZA KRAĐU: Za SD žestoko OSULA PALJBU! "Pola kuće je u MOJOJ GARDEROBI!"

"Kristijan me opet pominje..."

Anđela Milenković, Anakonda, bivša rijaliti učesnica četvrte sezone "Zadruge", iako nije više deo Imaginarijuma i dalje se provlači kao tema među takmičarima, a ona se oglasila za naš portal Srbija Danas, ljuta, jer je optužuju bivši cimeri, a posebno Kristijan Golubović, da je ukrala neke stvari iz Bele kuće.

- Gledam sinoć, Kristijan me opet pominje, tema Sanja i Fran, on pominje mene i Vuka. Svašta, majke mi - rekla nam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Anđela za Srbija Danas, pa dodala:

@andjela_anakonda_fanpage је поделио/ла објаву

- Dok*rčili su mi više za stvari, pola kuće u mojoj garderobi i opet nešto s*ru. Pa, najbolje da sam ja pola Zadruge odnela (smeh)! Budale! - rekla je ljutito Anakonda za Srbija Danas.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.