BESAN NA TOMOVIĆA? Oglasio se VERENIK Jovane Ljubisavljević! OVIM REČIMA žestoko OSUDIO Vladimira

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 17:24

BESAN NA TOMOVIĆA? Oglasio se VERENIK Jovane Ljubisavljević! OVIM REČIMA žestoko OSUDIO Vladimira

"A to što on radi, to govori o njemu..."

Vladimir Tomović ne odustaje od namere da osvoji svoju simpatiju iz Bele kuće, misicu Jovanu Ljubisavljević, koja je inače u ''Zadrugu 4'' ušla kao zauzeta devojka, a u rijaliti ju je ispratio dečko Luka, sa kojim je u vezi tri godine. Iako u poslednje vreme vešto pokušava da izbegne Tomovića i da ostane ravnodušna na njegova udvaranja i romantične gestove, mnogi ukućani veruju u to da će Vladimir uspeti da je osvoji, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da između njih vlada obostrana hemija.

Sinoć je ovonedeljni vođa Marija Kulić za svoje potrčke izabrala upravo Jovanu i Tomovića, te oni sada provode vreme zajedno u izolaciji, a misica vešto izbegava komunikaciju sa cimerom, koji ne odustaje od nje. Kako bismo čuli šta na sve ovo kaže Jovanin dečko Luka, kontaktirali smo ga, a on nije mogao da sakrije koliko je besan zbog gestova Vladimira Tomovića, a čini se da i za njega njihov boravak u izolaciji predstavlja veliki test.

🧩🧩

A post shared by Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva) on Jun 27, 2019 at 9:34am PDT

- Eto taman prilike da Jovana pokaže svima ono što mi koji je poznajemo dobro, već odavno znamo. Sad je trenutak da svi vide ko je i šta je Jovana! A to što on radi, to govori o njemu... Njega ne bih komentarisao - rekao je Jovanin dečko Luka za domaće medije i ovim svima jasno stavio do znanja da je i te kako besan na Vladimira zbog njegovih pokušaja da osvoji Ljubisavljevićevu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.