Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRADSKA PROSTITUTKA G.S. RASKRINKALA MAJU MARINKOVIĆ: Njeni klijenti su OPASNI MOMCI osuđeni za UBISTVA

Maja Marinković ponovo je ušla u “Zadrugu” i na samom ulasku nazvala cimerku Minu Vrbaški prostitutkom. Ovo je razbesnelo Majinu bivšu prijateljicu G. S, koja se bavi prostitucijom, koja je otkrila sve detalje iz života Marinkovićeve. “Maju sam upoznala kada je tek napunila 18 godina. Tada je počela da izlazi po klubovima i zagazila je The post BEOGRADSKA PROSTITUTKA G.S. RASKRINKALA MAJU MARINKOVIĆ: Njeni klijenti su OPASNI MOMCI osuđeni za UBISTVA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVIĐA LI TI SE ONA ISKRENO? Tomović bacio Karića u razmišljanje, pa dizao Maju u NEBESA: KAO RIBA JE KLASA ZA OVE OVDE!

Izvor: Press, 22.Okt.2019, 10:36

Superfinalistkinja druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu i takmičarka koja je osvojila peto mesto, Maja Marinković, nedavno se ponovo uselila na velelepno imanje u Šimanovcima. Pre nego što je ušla u "Zadrugu 3", Maja je voditeljki Dušici Jakovljević i uredniku zabave...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.