BELS STRAVIČNO PRETI KADRI PO ULTIMATUMU DA PREĐE U ISLAM: Polomiću ti i ruke i noge, nećeš disati

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2019, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELS STRAVIČNO PRETI KADRI PO ULTIMATUMU DA PREĐE U ISLAM: Polomiću ti i ruke i noge, nećeš disati

Nema mira u luksuznoj zemunskoj vili.

Elvin i Izabela nikako da pronađu mir u svojoj vezi. Nakon što je Izabela umirala od plača, jer joj je Elvin rekao da mora da pređe u Islam, situacija se ne smiruje.

Dok su ležali u krevetu, njegova devojka Izabela Alijoski nije se smirivala. No, ona je u velikom stilu nastavila da mu preti.

- Polomiću ti i ruke i noge posle rijalitija, neću se smiriti! Razvaliću te od batina, nećeš moći da dišeš - govorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je Izabela na uvo pretivši mu da će ga sačekati njeni ljudi.

Kadra je u ovoj situaciji ostao staložen, te joj je poručio da za tim nema potrebe, jer će ga ona svakako napustiti posle rijalitija.

Pretnje..

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on May 23, 2019 at 4:47am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.