BELE RADE, BELE RADE! Jelena Broćić je harala devedesetih, a onda NESTALA! Danas izgleda ZAPANJUJUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELE RADE, BELE RADE! Jelena Broćić je harala devedesetih, a onda NESTALA! Danas izgleda ZAPANJUJUĆE

Zastaće vam dah!

Pevačica Jelena Broćić devedesetih je otpevala pesmu "Bele rade", koja je i danas veoma slušana, a pamtimo i još jedan "cvetni" hit - "Ko ostavlja ruže".

SEĆATE SE SEKRETARICE BEBE IZ SREĆNIH LJUDI? Turci lude za njenom ĆERKOM, BOMBA je! Vidite samo (FOTO)

Ova skromna folkerka iz Čačka bez mnogo skandala krčila je muzički put, a onda je usledio šok za javnost kada je objavila da se posle devet godina razvela.

POTRESAN >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OPROŠTAJ CECE RAŽNATOVIĆ: Ona je umrla, prvi put me nije dočekala... (FOTO)

Sa bivšim suprugom je, kako kaže, ostala u odličnim odnosima zbog njihovog sina Vasilija, tako da se sada slažu bolje nego kada su bili u braku.

- Ni kada sam se udavala nisam to delila sa javnošću, pa neću da delim ni priču o razvodu. Uvek sam svoj privatni život držala po strani i najvažnije mi je da zaštitim sina Vasilija. Moj bivši suprug i ja se sada slažemo bolje nego kada smo bili u braku - rekla je jednom prilikom Jelena.

VREDI MILIONE: Evo šta Ceca hoće da uradi sa Arkanovom imovinom!

Pevačica danas ima 42 godine, i upravo zbog toga što je nema preterano u javnosti, mnogi će se, verovatno, začuditi kad vide kako danas izgleda. A izgleda - predobro! Nestvatno. Neprepoznatljivo... Sami dopišite svoj utisak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.