Izvor: Scandal.rs, 21.Nov.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEKVALČEVA I MILJANA KULIĆ IMAJU JEDNU IDENTIČNU OSOBINU: Nataša otkrila sve sličnosti! Priznala kako se DOPUNJUJU!

Ognjen Amidžić je tokom emisije koja se emitovala pre nekoliko nedelja saznao da je Nataša rođena istog dana kao rijaliti zvezda Miljana Kulić, pa je upitao Bekvalčevu šta misli o tome. – Vidiš kako se nadopunjujemo. Nisam je upoznala, nisam nikad imala to zadovoljstvo – rekla je pevačica kroz osmeh. Ognjen je zatim naveo nekoliko The post BEKVALČEVA I MILJANA KULIĆ IMAJU JEDNU IDENTIČNU OSOBINU: Nataša otkrila sve sličnosti! Priznala kako se DOPUNJUJU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Severina konačno progovorila o svekrvi, a ono što je rekla objasniće mnoge stvari

Izvor: Story, 21.Nov.2019

Pevačica Severina i menadžer Igor Kojić već četiri godine uživaju u braku i skladnoj porodici. Međutim, iako znamo da se regionalna zvezda odlično slaže sa svekrom Draganom Kojićem Kebom, što smo imali prilike više puta da vidimo, ova Splićanka o svekrvi Olji nikad nije mnogo govorila....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.