BEKSTVO IZ ELITE! Ovo je snimak kako rijaliti takmičarka beži iz Šimanovaca: Produkcija reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 18:49

BEKSTVO IZ "ELITE"! Ovo je snimak kako rijaliti takmičarka beži iz Šimanovaca: Produkcija reagovala

Niko nije očekivao da će tako burno da reaguje.

Danas su u rijalitiju "Elita", gledaoci su imali priliku da vide neobičan pokušaj bega jedne od učesnica.

Stefani Grujić, poznata po svojim temperamentnim reakcijama, odlučila je da pokuša da pobegne sa imanja kroz Rajski vrt udarajući u ogradu.

Situacija je postala napeta kada je Stefani izrazila nezadovoljstvo svojim boravkom u rijalitiju. Nakon svađe sa drugim učesnicima, odlučila je da napusti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imanje, i to na veoma neobičan način.

U jednom trenutku, kamera je zabeležila kako Stefani odlučno prilazi ogradnoj ogradi Rajskog vrta. Bez oklevanja, ona je počela da udara šakom u ogradu, pokušavajući da je probije. Njeni pokušaji su izazvali šok i nevericu kod ostalih učesnika, ali i kod gledalaca.

Produkcija rijalitija odmah je reagovala na ovo ponašanje, šaljući obezbeđenje da spreči Stefani u njenom bekstvu.

Nakon emitovanja ovog događaja, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara gledalaca. Mnogi su osudili ponašanje Stefani, jer smatraju da nije vredno da zbog svađe sa partnerom sebe zaduži za 50.000 evra.

Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i kakve će posledice ovo ponašanje imati po učesnicu Stefani Grujić. Ono što je sigurno jeste da će  ovaj trenutak sigurno obeležiti njeno učešće, kao jedna od većih drama koje je do sad napravila tokom svog boravka u rijalitiju.

Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.