BEBICA UHVAĆEN SA SINIŠOM KULIĆEM - Dok su Marija i Miljana u Zadruzi, evo šta rade njih dvojica (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 18:56

BEBICA UHVAĆEN SA SINIŠOM KULIĆEM - Dok su Marija i Miljana u Zadruzi, evo šta rade njih dvojica (VIDEO)

Snimak iz kafane!

Dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica, diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" prošlog meseca.

Iako mu je Miljana rekla da se iseli iz Niša, jer je ona u ljubavnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, čini se da je Bebica nije poslušao.

Pričalo se i da mu je Marija Kulić rekla da navodno ostane u porodičnoj kući Kulića dok se rijaliti ne završi, u nadi da će Miljana ipak biti sa Macanovićem nakon Zadruge.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Bebica je objavio video na Instagramu, a potom i na TikTok društvenoj platformi kako provodi vreme sa Sinišom Kulićem, ocem Miljane Kulić, dok su Marija i Miljana u Beloj kući.

Njih dvojica su sedeli zajedno za stolom, a Bebica je snimio prvo sebe, a potom Kuilića, koji je gledao u telefon. Inače, Miljanin otac retko se eksponira, a sada smo posle dužeg vremena imali priliku da ga vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.