BEBICA POKAZAO NOVU DEVOJKU: Dok se spekuliše o Miljaninom psihijatrijskom lečenju, Macanoviću cvetaju ruže

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 22:11

BEBICA POKAZAO NOVU DEVOJKU: Dok se spekuliše o Miljaninom psihijatrijskom lečenju, Macanoviću cvetaju ruže

Da li je ovim potezom želeo da provocira i zagolica maštu?

Nenad Macanović Bebica spreman je za ulazak u Elitu, koja počinje sutra, a iako je nedavno raskinuo dugogodišnju vezu sa Miljanom Kulić, Bebica je već okrenuo drugi list, pa pokazao novu devojku, što je sve ostavilo bez teksta.

Iako je tvrdio da je ludo zaljubljen u Miljanu, čini se da je Macanović lako preboleo bivšu, pa navodno započeo novu romansu.

Objavio je fotografiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kojoj je pozirao sa novom devojkom, kojoj se vide dugi nokti, a njegov bivši cimer Marko Marković, odmah je prokomentarisao i poželeo im sreću.

- Neka je srećno u obe kuće - prokomentarisao je Marković.

Nije isključeno da Marko zna o kome je reč, te da je zato ovako reagovao, a kojoj devojci je reč, ostaje nam samo da pretpostavimo.

A post shared by Nenad Macanovic Ⓜ️©️ (@nenad_macanovic)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.