BEBICA JE ZAMAJAVAO MOJU MAMU, DOK SAM JA KRALA PARE! Miljana progovorila o kockanju - otkrila sve o najvećem poroku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 17:06

"BEBICA JE ZAMAJAVAO MOJU MAMU, DOK SAM JA KRALA PARE!" Miljana progovorila o kockanju - otkrila sve o najvećem poroku

Zaratila sa bivšim partnerima!

Miljana Kulić je danima u centru medijske pažnje zbog turbulentnog odnosa sa svojim bivšim partnerima Ivanom Marinkovićem i Nenadom Macanovićem Bebicom. U emisiji "Info dan" osvrnula se na svoj odnos sa Ivanom:

- Što se Ivana Marinkovića tiče, bolje je da dete nema oca, nego da ima lošeg oca. Njih dvojica su se upoznali u "Zadruzi 6", ali je on čitavu tu situaciju iskoristio i sve vreme je "hvatao" na patetiku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Narod se sažalio, pa je samim tim osvojio peto mesto. Ljudi su, nažalost, glasali za običnog foliranta - priča Miljana, pa ističe da se sve promenilo po izlasku iz rijalitija:

- Kada je izašao iz "Zadruge" Ivan me je pitao da dođe da vidi dete. Mali Željko je tada imao temperaturu i željno ga je čekao, a upravo je to momenat kada je pao na testu, jer iako se vraćao iz Leskovca i Niš mu je bio usput, on nije došao - priča Miljana.

- Sledeći incident koji se dogodio i koji mi je rekao "ko je Ivan Marinković?" bio je za Željkov rođendan. Dan ranije sam ga pitala da li će biti prisutan, na šta me je pitao: "Kada je Željko rođen, podseti me?" Zatim, na dan slavlja, ostao je u Nišu svega dva sata. Sve vreme je ignorisao sina, nikome ruku pružio nije, a sa malim Željkom je proveo čitava dva minuta. U 22 časa rekao je da ide i da ga čekaju Jelena i Bekana (pas). Tada mi je Željko rekao: "Mama, tata mora da ide, on ipak mnogo voli Bekanu!". Ma, bilo je milion situacija. Jednom prilikom sam odvela dete kod njega, on je mene pozvao posle dva sata i rekao da mora da ide na masažu. Ja otišla po Željka, on govori: "Zašto Bebica nije došao da ponese Željkove torbe?" Ja kažem: "Ivane, to ti je sin!".

Miljanu Kulić već duže vreme prate priče da kocka, te da je većinu svojih honorara koje je zaradila u rijalitiju prokockala, ipak, sada je istakla da je svemu tome došao kraj:

- Nije tačno da kockam. Sav moj novac je bio kod mame. Hvala Bogu! Prestala sam da kockam nakon svog odlaska pod Ostrog. Vasilije Ostroški me je spasio! Čak je i moj novac sada kod mene. To jeste bio moj najveći porok u kome je Bebica učestvovao. Pa, on je "zamajavao" mamu dok ja "kradem" novac od majke. On sada priča da je mene sprečavao u tome, ali, da se razumemo, imao je priliku mnogo puta da pozove Mariju i kaže joj gde smo. On to ipak nije uradio, ma šta god danas pričao - zaključuje Miljana Kulić na "Informer TV".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Bebica je zamajavao moju mamu, dok sam ja KRALA PARE od nje" Miljana Kulić otkrila šta je sve radila zbog KOCKE, u sve upleten i Nenad

Izvor: Blic, 10.Avg.2023

Bivšu zadrugarku Miljanu Kulić već duže vreme prate priče da kocka, te da je većinu svojih honorara koje je zaradila u rijalitiju prokockala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.