BEBICA DUGUJE KULIĆIMA 10.000 EVRA! Miljana objavila UGOVOR O POZAJMICI: Dali smo mu iz SAŽALJENJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 14:17

BEBICA DUGUJE KULIĆIMA 10.000 EVRA! Miljana objavila UGOVOR O POZAJMICI: "Dali smo mu iz SAŽALJENJA!"

Objavila sve detalje!

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su okončali svoju ljubavnu vezu navodno zbog Lazara Čolića Zole.

Miljana se javila telefonskim putem u emisiju "Narod pita" kada je izjavila da je sa Bebicom bila zbog svoje porodice, ali da je on bio u prihvatilištu kod njih jer nije imao nikoga, kao i da joj je pao kamen sa srca kada je odnos prekinut.

Nenad se oglasio za SrbijaDanas O ČEMU MOŽETE PROČITATI KLIKOM NA OVAJ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << LINK.

Sada se Kulićeva oglasila na Instagramu te objavila ugovor o zajmu novca, gde piše da je njena majka Marija Kulić pozajmila 10.000 evra Bebici a koje on mora da plati do 15. avgusta ove godine.

Potom je Miljana rekla i da su Nenada prijavili u Nišu, prebivalište, ali da će ga odjaviti već u ponedeljak:

- Evo za sve koji ne veruju... A dole piše Nenad iz Niša zbog toga što smo beskućnika koji nije imao ni adresu stanovanja, mi prijavili i odjavićemo ga u ponedeljak. Čim je uzeo pare, pobegao je. Nema veze, moji roditelji su hteli da mu pomognu, jer nije plaćao alimentaciju uopšte - napisala je Miljana i dodala:

- Nije nas Nenad prevario, niti može. Nego smo mu dali iz sažaljenja  da bi mogao da radi da bi plaćao deci svojoj alimentaciju koju nije platio 2 godine. I mi smo loši ljudi? - napisala je Kulićeva.

Nenad se oglasio za Srbija Danas te se obratio Miljani na temu da je on primljen u prihvatilište:

- Samo ljudi koji su nesrećni i nezadovoljni svojim životom pljuju po drugima. Ovako malo je dovoljno da se pokaže ko je kakav i kakvo mišljenje ima, tako sad radi osoblje iz "prihvatilista".  - rekao je kratko Bebica za SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.