BATALILA MANEKENSTVO I ZAPOSLILA SE NA DRUGOM MESTU Žena srpskog košarkaša je bomba koja masno zarađuje, a malo ko zna od čega

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020, 08:04

BATALILA MANEKENSTVO I ZAPOSLILA SE NA DRUGOM MESTU Žena srpskog košarkaša je bomba koja "masno" zarađuje, a malo ko zna od čega

Šta mislite, o čemu je reč?

Manekenka Sandra Niketić udata je za srpskog košarkaša Tadiju Dragićevića, a iako je veoma popularna na društvenim mrežama, malo ko zna čime se zapravo sada bavi.

Sandra i Tadija u maju 2018. godine dobili su sina Andreja, a u avgustu iste godine organizovali su crkveno venčanje i svadbeno veselje u Beogradu.

Glamuroznom slavlju su prisustvovale i mnoge ličnosti iz javnog života, a mlada se pojavila u neobičnoj venčanici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i patikama.

On this day two months ago... 😊#wedding#thebestday#mylove @tadione33 ❤️ Special thanks @photo_video_aleksic_production 👌🏼😍

Објава коју дели Sandra Niketic (@sandraniketic) дана 11. Окт 2018. у 5:01 PDT

Mesec dana kasnije, u septembru 2018. par je obavio i građansko venčanje, a Sandra je tom prilikom nosila pantalone i sako.

Ono što je interesantno, a što mnogi ne znaju, jeste da je Sandra nakon udaje za Tadiju batalila manekensku karijeru i počela da radi u jednoj građevinskoj firmi.

Poznato je da se od ovog posla i te kako može dobro zaraditi, a Sandra očigledno nije želela da, poput mnogih supruga sportista, živi na račun slave svog muža, već je odlučila da nastavi sama da zarađuje.

Mesec u znaku 🦂 #scorpioseason#november

Објава коју дели Sandra Niketic (@sandraniketic) дана 1. Нов 2019. у 4:04 PDT

Na Instagramu je izuzetno popularna, prati je više od 67.000 ljudi, a mnogi hvale njenu vitku i izazovnu liniju.

Sandra na društvenim mrežama otkriva da redovno trenira i da na taj način vodi računa o svom izgledu, a par zajedno sa naslednikom često putuje po svetu, te se na Sandrinom profilu može videti mnoštvo porodičnih fotografija sa putovanja.

Više fotografija, pogledajte u galeriji:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.