BASNOSLOVNA CIFRA! Pogledajte za KOJU CENU Anđelini roditelji prodaju luks vilu u Đenovićima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 13:43

BASNOSLOVNA CIFRA! Pogledajte za KOJU CENU Anđelini roditelji prodaju luks vilu u Đenovićima!

Žele da se udalje od sramote i skandala.

Roditelji aktuelne učesnice "Zadruge", Anđele Đuričić, veoma teško podnose sramotu koju im je ćerka priredila kada se u rijalitiju upustila u emotivnu vezu sa zauzetim i 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem.

Đuričići koji žive u naselju nadomak Herceg Novog, Đenovići, navodno od sramote ne izlaze iz kuće, a prema rečima komšija, u poslednje vreme ih ili ne viđaju uopšte, ili samo kada izađu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na terasu.

Sada su se pojavile i spekulacije da Anđelini roditelji hitno žele da se presele iz Đenovića, a luksuznz vilu nadomak mora su prema pisanjima pojedinih medija stavili na prodaju, i to za 360.000 evra. 

Kuća u kojoj je Anđela odrasla je veoma prostrana, dvospratna i moderna. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smeštena na samoj obali Jadranskog mora. Celu kuću obavija masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

Nekada je u prizemlju postojala prodavnica, koja je bila neko vreme izvor prihoda porodici, a danas se izdaje kao smeštaj turistima. Komšije tvrde da oni od toga vrlo fino žive.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.