BAŠ DA SE VIDI KAZNA ZA LUNIN UDARAC U GLAVU: Diskvalifikacija? Honorar? Zatvor? Miljković PUKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ DA SE VIDI KAZNA ZA LUNIN UDARAC U GLAVU: Diskvalifikacija? Honorar? Zatvor? Miljković PUKAO!

Nemiri.

Veliki haos nastao je juče kada su Adam i Luna Đogani ušli u sukob sa Markom Miljkovićem. Vređali su jedan drugom porodicu, najgorim uvredama. Prvo je započeo Adam, pa se umešala i njegova sestra Luna koja je u jednom momentu nasrnula na Marka i udarila ga papučom u glavu (te scene i udarac pogledajte na OVOM linku). Priznaćete, ružne scene u rijalitiju "Zadruga" na veliki hrišćanski praznik Božić, tačnije na Badnji dan.

Vidno iznerviran bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marko još dugo posle incidenta. On se zapitao da li će luna biti kažnjena zbog, kako je rekao "agresivnog ponašanja".

- Pogodila me u glavu papučom! Baš da vidim da li neće biti kažnjivo ovo. Baš da vidim! Ja sam kažnjen zbog "agresivnog ponašanja", a zapravo je bilo polivanje koje se ovde dešava svakodnevno. Da vidimo šta će da bude za papuču u glavu! Samo čekam. Naravno da ja neću da uzvratim, nisam ja taj tip. Ja agresivan nisam bio i čist sam u ovom slučaju - pričao je potom Miljković, a odluka produkcije se još uvek čeka. Ona u "arsenalu" ima nekoliko različitih kazni popout zatvora, oduzimanja honorara i najdrastičnije diskvalifikacije, ali ima i mogućnost pomilovanja.

Šta je još Miljković govorio pogledajte u sledećem snimku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.