BARBI AFRIKA RASKINULA SA JHINSENOM: Pričala je da mu SLEPO VERUJE, a onda otkrila razlog zašto ga je ostavila

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 17:35

BARBI AFRIKA RASKINULA SA JHINSENOM: Pričala je da mu SLEPO VERUJE, a onda otkrila razlog zašto ga je ostavila

Neočekivano brzo!

Jedna od naših najpoznatijih jutjuberki, Barbara Milenković, javosti poznatija kao Barbi Afrika, raskinula je sa dečkom, producentom Jhinsenom.

Nekadašnji par je tek nedavno objavio svoju vezu, međutim, sada su rešili da stave tačku na svoj odnos.

Barbi je ovu vest objavila na svom TikToku, te je istakla kako se nisu posvađali, nego su shvatili da je među njima previše razlika.

Inače, Barbi i Jhinsen su nedvno gostovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emisiji "Quiz" gde su istakli kako imaju ogromno poverenje jedno u drugo.

- Ja sam čekala pravu osobu, u koju imam potpuno poverenje da bih ga predstavila javnosti. To će ljudi godinama pamtiti, uvek je tako kada si u javnoj vezi, drago mi je što sam našla takvog dečka i imam potpuno poverenje u njega - rekla je Afrika nedavno, ali izgleda da se to poverenje poljuljalo, pošto se završilo prekidom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.