BANKROTIRAO!? Toni Cetinski zbog korone PROMENIO PROFESIJU? Nećete verovati čime se SADA bavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 16:54

BANKROTIRAO!? Toni Cetinski zbog korone PROMENIO PROFESIJU? Nećete verovati čime se SADA bavi

Snašao se!

Toni Cetinski (51) počeo je da nastupa kao di-džej, usled krize koju pevači osećaju već nekoliko meseci, zbog nemogućnosti da nastupaju i drže koncerte.

Međutim, za one koji možda toliko dobro ne poznaju Tonija i njegovu karijeru, pevaču ovo nije prvi put da radi kao di-džej. Prvi put je to radio 1985. godine, u jednom klubu.

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski) on Aug 9, 2020 at 12:59am >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

- Moj prijatelj koji je bio glavni DJ, ja sam mu pomagao, asistirao s pločama. Baš s pločama, sad još nisam došao u taj stadijum da radim s pločama jer mi fali muzičke arhive, ali ću se potruditi da na kraju završim na pločama - rekao je Toni za domaće medije.

Njegova Dj turneja ovaj put je počela na terasi luksuznog opatijskog hotela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.