BANE PRIZNAO: Kajem se zbog Ivane Krunić! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANE PRIZNAO: Kajem se zbog Ivane Krunić! (VIDEO)

Nakon što su videli snimak...

U emisiji "Gledanje snimaka" u rijalitiju "Zadruga 3", u jednom do klipova učesnici su mogli da vide i čuju razgovor Ermine Pašović i Mirka Gavrića. Ermina je pričala kako je prljavo u Hotelu, nakon što je iz njega izašla Ivana Krunić.

- Sve što si zatekla to sam i ja zatekla. Ja nemam volju da brišem za drugim ljudima. Kakav Hotel sam zatekla, takav sam i ostavila, a kao drugo nisam ja jedina bila u tom Hotelu - rekla je Ivana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Bila je paučina svuda po sobi, kupatilo užasno, žute fleke po tuš-kabini. Na početku sam pričala za one gaće, mislila sam da su Ivanine. Nisam ih bacila zato što sam mislila da su Ivanine - navela je Ermina.

- Ja sam je pitao zašto je bacila Saškine gaće, ona je rekla da je bacila jer je mislila da su Ivanine - rekao je Marko Đedović.

- Ja mislim da ih je bacila pre nego što me je pitala da li su moje - rekla je Krunićeva.

- Niko nikad nije bacio stvari koje su čiste, a te gaće su bile tamo da se suše, bile su čiste. Lepo, Boga mi - bila je besna Saška Karan.

- Čini mi se da je ih je bacila jer se plašila da ne dođu u Banetove ruke... Šalim se - dobacila je Ivana.

- Ona je meni prebacivala da sam grlio Ivanu. Da sam ja želeo da budem sa Ivanom, ja bih bio, ne bi me zaustavila ni mama, ni Ermina. Kajem se što Ermina nije želela da razgovara sa njom, kajem se što nisam ispao muškarac, ja sam se distancirao od Ivane kad je ušla Ermina, trebalo je da porazgovaram sa njom posle svega što je bilo. Trebalo je da ispadnem džentlmen i kajem se što sam je nominovao. Smatram da nisam ispao fer. Mislim da ona za mene reč ružnu nije rekla, zato se jedino kajem - rekao je Bane Čolak.

- Ja mislim da je Ermini najveća smetnja ona sama. Ona mora sama sa sobom da raščisti, da zauzme stav - ostakla je Jasmina Čolak.

- Slažem se, ja sam napolju druga osoba, ovde sam poludela - rekla je Ermina.

- Ti ne želiš da kažeš šta ti leži na duši, zato si u rascepu. Ja verujem da je tebi najteže od svih zadrugara. Ja nisam došla da te dodatno mučim... Ali istina će te osloboditi - zaključila je Jasmina.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.