BANE I ZERINA OPET U SUKOBU! Ovog puta oko... AU! Glavu bih ti OTKINUO - Najžešće uvrede se ORILE ZADRUGOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2019, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANE I ZERINA OPET U SUKOBU! Ovog puta oko... AU! Glavu bih ti OTKINUO - Najžešće uvrede se ORILE ZADRUGOM

Strasti se ne smiruju!

Odnos Baneta Čolaka i Zerine Hećo je totalno zahladneo otkako su raskinuli.

Nakon burnih svađa i svih priča koje su isplivale u javnost, Zerina je zamolila Baneta da joj se više ne obraća, ali je on to danas ipak učinio.

Do svađe je došlo kada je Zerina rekla da je Bane stavio njene stvari u pogrešnu kesu, a oni su potom svoju raspravu nastavili u garderoberu kako bi utvrdili gde stoje čije stvari.

- Najlakše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tebi tu da me nap*šiš. J*bi Banetu mamu! Najlakše je j*bati Banetu majku. Najlakše je napasti mene. Ona kada bi mogla, ona bi me pojela. Nemoj da me napadaš više da ti tu glavčinu ne bih otkinuo. Šta zna Zerina, seljanka iz Sarajeva - govorio je Bane.

- I čiste i prljave stvari su u jednoj kesi! Da li je moguće? Ovo je moja jakna, a moje jakne nisu bile tu. Odakle to tu Branislave? - govorila je Zerina, a ceo njihov razgovor poslušajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.