BAKA I DEKA SE ODUZELI OD ALKOHOLA! Zola otkrio: Marija i Siniša su bili OZBILJNO PIJANI! A mali Željko?

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 09:23

BAKA I DEKA SE ODUZELI OD ALKOHOLA! Zola otkrio: "Marija i Siniša su bili OZBILJNO PIJANI!" A mali Željko?

Da li će se nadležni oglasiti?

Nakon izlaganja Marije Kulić tokom sinoćne emisije Pitanja gledalaca, reč su dobili Miljana Kulić Lazar Čolić Zola, a zatim se zadrugarka ponovo umešala.

- Pokušala sam da okrenem na pozitivu, a završilo se plačem i njenim histerisanjem. Ne pada mi na pamet, neću više ni da odgovaram. Ovako sebe da dovodim u ovakva stanja i da ona vređa Zolu bez razloga ne želim i neću. Ne bih da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vraćam više u prošlost i komentarišem odnos sa njom. Počnem lepo, a ovako se završi - rekla je Miljana.

- Slušam ovo sve, jeste potresno. Nikad nisam rekao Miljani da ne razgovara sa majkom ili je tapšao po ramenu za izgovorene reči. Ja je savetujem da spusti loptu danima. Ona se ne oseća dobro jer joj je jasno šta je izgovorila. Ne oseća se dobro jer joj je udareno na majčinstvo. Ja non stop komuniciram sa Marijom, ona se Miljani obraća preko mene. Ako njima želim da ne pričaju, ne želim ni sebi da pričam sa svojom majkom. Ona misli da ja želim da njih dve imaju takav odnos, samo kad se spomene moje ime da ne komentarišu. Miljana je najbolja i lutkica kad nije sa mnom, kad je sa mnom je najgora i najbolensija ćerka, monstrum majka - rekao je Zola.

- Ja ne bih smela da ostavim Željka, tebe i Miljanu da ostavim same i da odem, a sa Nenadom sam mogla jer imam poverenja. Žena ga je čuvala dok idete u kazino u Soko Banji - rekla je Marija.

- Nije tačno, nemoj da lažeš. Vodili smo ga svuda. Ja nikad nisam ušao u njihovu kuću, a da Mariju i Sinišu ne vidim ozbiljno pijane, oboje su poročni - rekao je Zola.

- Dva puta si bio u našoj kući - rekla je Marija.

- Marija bi bila najsrećnija da Miljana da da se napravi sprat u kući koju im je Miljana već sazidala i da mi živimo u Nišu i tražimo joj dozvolu da odemo do wc-a. Nikad, nikad - rekao je Zola.

- Dok sam živa u moju kuću nećeš ući. Nenad može da ostane i živi u našoj kući. Ona ide sa tobom, briga vas ko živi u mojoj kući. Ona njemu nije rekla da ode, zato čovek sedi, nije lud - rekla je Marija.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.