BAHATI TOPALKO!

Izvor: Kurir, 10.Jul.2011, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATI TOPALKO!

Nema vremena. Milan Topalović Topalko preko reda je došao do svojih dokumenata u jednoj beogradskoj stanici. To je više nego razbesnelo sve one koji su prekjuče oko 11 sati strpljivo čekali da dobiju pasoš, ličnu kartu ili da registruju automobil

Nema vremena.

Milan Topalović Topalko preko reda je došao do svojih dokumenata u jednoj beogradskoj stanici. To je više nego razbesnelo sve one koji su prekjuče oko 11 sati strpljivo čekali da dobiju pasoš, ličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kartu ili da registruju automobil.

- Nisam mogao da se načudim bezobrazluku. On je bez pardona prošao pored svih i stao na šalter. Pobunili smo se jer nije u redu da on kao poznata ličnost ima prednost, a da mi čekamo po nekoliko sati. Topalko nam je samo odbrusio da on mora da završi svoje, bunili se mi ili ne. Nije ga zanimalo ni da li u redu ima neki invalid ili starija osoba. Naravno, završio je što je naumio i otišao. Sramota - naglašava sagovornik Kurira.

U želji da sa Topalkom popričamo na ovu temu, zvali smo ga u više navrata, ali njegov broj je sve vreme bio nedostupan.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

ALO, DOKLE BRE VIŠE, NEKO ĆE TE PREBITI: BAHATI TOPALKO!

Izvor: BezZabrane.com, 10.Jul.2011

Nema vremena. Milan Topalović Topalko preko reda je došao do svojih dokumenata u jednoj beogradskoj stanici policije. To je više nego razbesnelo sve one koji su prekjuče oko 11 sati strpljivo čekali da dobiju pasoš, ličnu kartu ili da registruju automobil. - Nisam mogao da se načudim bezobrazluku....

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.