BACILA SIHIR NA CARA? Dalila NAJSTRAŠNIJE PROKLELA svog dečka - uputila JEZIVE REČI da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 21:53

BACILA SIHIR NA CARA? Dalila NAJSTRAŠNIJE PROKLELA svog dečka - uputila JEZIVE REČI da...

Sad mu nema leka.

Filip Car ponovo je završio sa Dalilom Dragojević u bazenu i nastavio da se raspravlja sa njom, a ona nije mogla da prestane da lije suze.

- Šta radiš ti? Stani! Stani i gledaj me.... Šta je tebi? Što plačeš i radiš scene? Je l' si zaronila u bazen na dve sekunde? - pitao je Filip.

- Neću da ronim - rekla je ona.

- Ajde, gubi se. J*bem ti mater bolesnu - poludeo je Car.

- Je l' si bolesna? Držim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te u rukama, šta je sa tobom? J*bo ti pas mater, hoćeš na glumačku akademiju - odbrusio je Filip.

- Ti ćeš - dodala je ona.

- On zna da se ja bojim! Marš, džukelo jedna. Svaka moja suza koja je pala zbog tebe da te stigne i da ti se sve ovo vrati - urlala je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Zadruga 5 - Car pokušava da urazumi Dalilu, a onda je opet psuje - 30.06.2022. pic.twitter.com/IJZZATC3J9

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) June 30, 2022

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.