BABA, ČEKAM TE! SRAMOTO OD ŽENE! Zadrugarski rat se preselio na ulice Beograda - javno upozorenje Zorici Marković

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 15:11

"BABA, ČEKAM TE! SRAMOTO OD ŽENE!" Zadrugarski rat se preselio na ulice Beograda - javno upozorenje Zorici Marković

Sukob između njih ne jenjava!

Već duže vreme postoji netrpeljivost između Ivana Marinkovića i Zorice Marković. Tenzija među njima je dostigla vrhunac u emisiji "Narod pita" kada je Zorica polila Ivana sokom uživo u programu.

Teške optužbe, pretnje, ali i polivanja su svakodnevnica ova dva temperamentna rijaliti igrača.

Ivan je sada posvetio Zorici objavu na svom Instagram profilu. Izazvao je da iznese javno sve što zna o njemu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prestane da mu preti nekim informacijama.

Marinković je poručio Markovićevoj da je čeka i označio da se nalazi u Beogradu.

- Ej, ja nisam od onih kojima treba rijaliti posle istog, ali ne vređajte moju gradsku inteligenciju. Slušaj baba Zorko, ajde više imenuj ako smeš nekoga, pretiš već dugo... Što se mene tiče, ja te čekam sramoto od žene - napisao je Marinković, uz lokaciju "Tu negde u Beogradu".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.