Avril Lavinj umrla, menja je dvojnica?!

Izvor: Prva.rs, 05.Okt.2015, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avril Lavinj umrla, menja je dvojnica?!

Prema podacima sajta avrilestamorta.blogspot.hr, Avril Lavinj oduzela je sebi život jer nije mogla da podnese teret slave.
Međutim, pre nego što se odlučila za taj korak, upozanala je Melisu Vandelu koja je njena dvojnica. Melisa joj je pomagala da zavara paparace koji su pevačicu svuda pratili.
Portal navodi niz “dokaza” na kojima se jasno vidi da na fotografijama nije Avril već dvojnica. Na stranici se može naći 12 znakova koji dokazuju da je Avril mrtva. Visina >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << nije istina, mladeži na dugom mestu, njena ličnost je drugačija, a tekstovi pesama su prepuni sublimiranih poruka.
Pevačica se već oglasila i izjavila da se slatko nasmejala. Naravno, teoretičari zavere su ubeđeni da je to još jedan dokaz da su njihove tvrdnje tačne.
Na skali od 1 do 10 za dokonost, ocena je čista destka!
Više informacija: Black bag

Izvor: Bulevar.B92

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.